دانلودتقویم سال 1392

لوگوهاي حمايتي از تقويم شميم يار براي وبلاگها و سايتها


موضوعات مرتبط: دانستنی ها
لوگوهاي حمايتي از تقويم شميم يار براي وبلاگها و سايتها
دویدن ورزش ساده است که نیاز به امکانات زیادی ندارد، انجام آن تنها نیاز به اراده و پشتکار دارد. انجام مداوم این ورزش فواید بسیاری برای سلامتی به همراه دارد.
جام کشکول؛ پایگاه اینترنتی انرژیکا، فایده اصلی و مهم دویدن را برشمرده است. میدانیم که ورزش برای سلامتی بسیار مفید است. از میان تمام ورزشها، دویدن یکی از متداولترین آنهاست که برای تناسب اندام و قویشدن بدن توصیه شده است. آشنایی با فواید این رشته شاید به تنهایی گویای این باشد که چرا دوومیدانی را مادر ورزشها نامیدهاند.
دویدن 10 فایده مهم برای سلامتی دارد:
2- ساختن ماهیچه و استخوان
رابطه مستقیم بین فعالیت و ساختن استخوان و ماهیچه وجود دارد. با زندگی ساکن از میزان ماهیچهها و استخوانهای بدن کاسته میشود. یکی از راهحلهای این مشکل، دویدن است که تاثیر زیادی بر استخوان و ماهیچهها دارد. دویدن باعث تراکم استخوان میشود و ماهیچهها را قوی میکند.
3- تاثیرات قلبی عروقی و خونی
با دویدن ضربان قلب منظمتر میشود و فشار خون کاهش مییابد. همچنین دویدن میزان کلسترول خون را کاهش میدهد و احتمال لخته شدن خون در رگها و حملات قلبی را کم میکند.
4- کاهش استرس
دویدن استرس را کاهش میدهد و احساس عصبانیت و نارضایتی را کم میکنند. دویدن به مدت طلواین باعث میشود نگرانیهای خود را فراموش کنید و آرامتر شوید. دویدن باعث مثبتگرایی و خوشاخلاقی میشود.
6- کند شدن روند پیری
همان طور که اشاره شد، دویدن باعث محکمتر شدن ساختمان عضلانی و استخوانی بدن میشود. بدین شکل بدن در برابر بیماریها مقاومتر میشود و دیرتر نشانههای پیری مشاهده میشوند.
7- افزایش اراده
دویدن به طور مداوم آسان نیست. به همین دلیل خیلی از افراد پس از مدتی دویدن، این عادت را کنار میگذارند. با ادامه دویدن و غالب شدن بر تنبلی، اراده افزایش مییابد.
8- بالا رفتن ایمنی بدن
دویدن میزان گلبولهای سفید خون را افزایش میدهد. این گلبولها برای ایمنی بدن ضروری هستند. همچنین باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه دیابت و پوکی استخوان میشود.
9- بالا رفتن هماهنگی بدن
با وجود اینکه دویدن ورزش ساده است، هماهنگی اعضای بدن را زیاد میکند. به خصوص اگر این دویدن در زمینی با موانع کوچک انجام شود.
10- خواب بهتر
اینکه چه قدرت و چطور میخوابیم به سلامتی مربوط است. بعد از یک ورزش شدید مانند مانند دویدن بدن شما نیاز به استراحت و تجدید قوا دارد. بعد از دویدن بدن خسته میشود و میتوان خوابی عمیق داشت. دوندگان معمولا سریعتر به خواب میروند و خواب عمیقتری نسبت به افراد عادی دارند.
نماز خواندن چه آثاری دارد؟
امير المؤمنين عليٌّ عليهالسلام :
الصَّلاةُ تَستَنزِلُ الرَّحمَةَ .
امام على عليهالسلام :
نماز رحمت (الهى) را فرود مىآورد .
غرر الحكم : 2214 منتخب ميزان الحكمة : 324
------------------------------------------------------
عنه عليهالسلام :
الصَّلاةُ قُربانُ كُلِّ تَقِيٍّ .
امام على عليهالسلام :
نماز، موجب تقرّب هر پرهيزگار(ى بهخدا) است.
الخصال : 620 / 10 منتخب ميزان الحكمة : 324
مهرباني با فرودستان
امام علي سلام الله علیه: :
اِرحَم مَن دُونَكَ يَرحَمكَ مَن فَوقَكَ
با فرودست خود مهربان باش تا فرادستت با تو مهربان باشد .
غرر الحكم و دررالكلم : ح 2422 / ميزان الحكمه ، ح 7175 |
حکایتی از اثر معجزهآساى ادب
حرّ بن يزيد در روز عاشورا بر سر دو راه قرار گرفته بود: يكى سپه سالارى، ثروتاندوزى، زن و فرزند، مقام و منزلت مادّى و ديگر جان باختن و از هستى گذشتن؛ امّا آن انسان عاقل پس از اندكى تأمّل حق تعالى را در پرتو امامت حضرت سيّدالشهدا عليه السلام بر ماسوا ترجيح داده و با خداى عزّوجلّ معامله كرد.
در اين زمينه در كتاب «نقد و تحليل و تفسير مثنوى» مىخوانيم:
انسانى كه داراى ادب درونى است، هرچند كه مرتكب تبهكارى شود، هرچند كه خود را گاهى ببازد؛ ولى سرانجام آن ادب روحى او را از سقوط نجات خواهد داد.
در داستان حرّ بن يزيد رياحى مىخوانيم:
اين مرد به عنوان مبارزه و دستگيرى حسين بن على عليهما السلام و سپردن آن به دست خونخوار تاريخ بشرى يعنى «ابن زياد» بيرون آمد و در برابر حسين عليه السلام قرار گرفت. آن چنان كه دو دشمن خونى رو در روى يكديگر مىايستند، بر سر راهش ايستاد.
هنگام نماز حسين عليه السلام فرمود: تو برو يك طرف و با لشكرت نماز بخوان تا ما نيز نماز خود را بخوانيم حرّ گفت: شما جلو بايست تا نمازمان را به امامت تو بخوانيم. حر بن يزيد آن روز نماز را پشتسر حسين بن على عليهما السلام خواند، سپس هنگامى كه امام عليه السلام قصد حركت داشت حرّ بن يزيد مخالفت كرد و حسين عليه السلام با جمله تندى (مادر به عزايت گريه كند) حرّ را مخاطب قرار داد.
حرّ بن يزيد بدون كوچكترين جسارتى گفت: شما مىتوانيد به من اين جمله را بگوييد؛ ولى من با نظر به شخصيت شما نمىتوانم چنين جمله را بگويم؟
اين ادب روحى و اين شخصيت عالى حرّ بن يزيد باعث شد كه در روز خونين دشت نينوا سرانجام حقيقت را تشخيص داده و از پايينترين درجه به بالاترين درجه ترقى كرده و جانب حسين عليه السلام كه جانب حق و حقيقت واللّه است را گرفته و جان خود را در راه او نثار نمايد .