گروه خونیات را بگو تا سلامتات را بگویم
شايد اين سوال مهم براي شما هم پيش آمده باشد كه چرا برخي افراد دستگاه ايمني و گوارش قويتري دارند و برخي ديگر نه؟
برترین ها: شايد اين سوال مهم براي شما هم پيش آمده باشد كه چرا برخي افراد دستگاه ايمني و گوارش قويتري دارند و برخي ديگر نه؟ چرا برخي ميتوانند به راحتي گوشت يا شير را هضم كنند اما گروهي ديگر در هضم اين مواد غذايي دچار مشكل ميشوند؟ آيا ميدانستيد اين مشكلات تا حدي به گروه خوني شما وابسته است؟ افراد به دلايل گوناگون از هم متمايز ميشوند و يكي از اين تمايزها در گروه خوني آنهاست. به عنوان مثال فردي كه گروه خوني A+ دارد نميتواند از فردي كه گروه خوني B- دارد خون دريافت كند زيرا بدنش به شدت واكنش نشان ميدهد. در مورد مواد غذايي نيز همين مساله وجود دارد يعني برخي مواد غذايي كه بدن برخي افراد به خوبي ميپذيرد با دستگاه گوارش برخي ديگر سازگار نيست. هرچند دستگاه گوارش قدرت سازگاري بالايي دارد اما اگر بدانيد چه موادغذايي با بدن شما سازگارتر است نيازي نيست بيدليل دستگاه گوارش خود یا فرزندتان را خسته كنيد.
گروه خوني O قديميترين و شايعترين گروه خوني است كه از 50 هزار سال پيش تاكنون در رگهاي ما جريان داشته است. بررسيها نشان داده گروه خوني انسانهاي اوليه O بوده و با توجه به اينكه آنها بيشتر گوشتخوار بودهاند بدنشان با اين ماده غذايي سازگار شده است. معده افرادي كه گروه خوني O دارند اسيد و تمام آنزيمهاي لازم براي هضم پروتئينهاي حيواني را به اندازه كافي توليد ميكند. از سوي ديگر گروه خوني O دهنده جهاني است اما تنها از گروه خود ميتواند خون دريافت كند. از جمله ديگر مزيتهاي اين گروه خوني ميتوان به سيستم ايمني قوي و متابوليسم خوب اشاره كرد؛ البته جالب است بدانيد سيستم ايمني خوب و قوي اين گروه باعث ميشود افرادي با اين گروه خوني بيشتر به بيماريهاي خودايمني مبتلا شوند و ميزان ابتلا به آلرژي نيز به همين علت در آنها بالاتر باشد. دستگاه گوارش دارندگان گروه خوني O به راحتي با غذاهاي جديد سازگار نميشود و به جز پروتئين با ساير گروههاي غذايي دچار مشكل است. اگرچه اين عدم تحمل را نميتوان مسئول بروز مشكلات جدي در اين افراد دانست ولي اين افراد ظاهرا در ابتلا به زخمهاي معده و اثنيعشر حساسيت بيشتري دارند. از آنجا كه دستگاه گوارش اين گروه خوني با مصرف پروتئين مشكلي ندارد ميزان چربي دريافتي اين افراد بالاست و به همين علت خطر ابتلا به سختي شرائين و ناراحتيهاي قلبي – عروقي در آنها افزايش مييابد. به دارندگان گروه خوني O توصيه ميشود در درجه اول ميزان مصرف پروتئينهاي حيواني را كاهش دهند و سعي كنند سبزي را وارد برنامه غذاييشان كنند اما مراقب مصرف غلات، كلم و سبزيهاي خشك باشند زيرا بدن آنها در هضم گلوتن كمي دچار مشكل است.
موضوعات مرتبط: دانستنی ها
ادامه مطلب