آشنایی با میوه‌ها و سبزی‌های چربی‌سوز

 مواد غذایی دارای چربی، پروتئین، کربوهیدرات، کالری، ویتامین و املاح هستند. ویتامین‌ها، بافت‌های بدن را تحریک می‌کنند تا آنزیم تولیدکنند که این آنزیم‌ها باعث تجزیه و مصرف انرژی موجود در غذاها می‌شوند.

بنابراین غذاهایی با کالری منفی، غذاهای غنی از ویتامین و املاح هستند که نه تنها باعث مصرف انرژی حاصل از خود می‌شوند، بلکه انرژی اضافی موجود در طی عمل هضم را مصرف می کنند. البته مصرف این گونه مواد غذایی زمانی در کاهش وزن مؤثر است که غذاهای پُرکالری و فاقد مواد مغذی مثل انواع تنقلات، چیپس و ... را مصرف نکنید.

مواد غذایی با کالری منفی یا چربی‌سوز شامل انواع مختلفی از میوه‌ها و سبزی‌ها است که شامل مواد غذایی زیر هستند:

از سبزی‌ها:

مارچوبه، چغندر، کلم، کلم بروکلی، هویج، گُل کلم، کرفس، کاسنی، فلفل قرمز، خیار، شاهی، سیر، لوبیاسبز، کاهو، پیاز، تُربچه،اسفناج، شلغم و کدو سبز است.

از میوه ها:

سیب، زغال اخته، طالبی و گرمک، گریپ فروت، لیموترش، اَنبه، پرتقال، هلو، آناناس، تمشک، توت‌فرنگی، گوجه‌فرنگی، نارنگی وهندوانه است.

www.masterchefmag.com

 


 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


[ پنج شنبه 20 بهمن 1390 ] [ 1:18 قبل از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]